Γίνε η Super Ήρωας που θαυμάζεις!

Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να αποφασίσεις πως θέλεις να ζήσεις και ποια θέλεις να είσαι. Η αλήθεια είναι πως δε διαφέρεις σε τίποτα από τους άλλους ανθρώπους. Αυτό που θέλω να σου πω είναι πως φυσιολογικά(σωματικά) δε διαφέρεις σε τίποτα σε σχέση με έναν ευτυχισμένο, επιτυχημένο και πλούσιο άνθρωπο.

Η βασική διαφορά βρίσκεται στο μυαλό, στο τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς. Τώρα μπορείς να επαναπρογραμματίσεις τον εγκέφαλο σου σε μια νέα πραγματικότητα. δημιούργησε νέες συνθήκες ξεκινώντας από μέσα προς τα έξω και για να σε προλάβω όχι δε θα είναι εύκολο. Θέλει συνέπεια, μα πάνω από όλα να είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα και τη τελική εικόνα που θέλεις να δεις και να έχεις για εσένα.

Γίνε ξεκάθαρη προς τον εαυτό σου γιατί θέλεις να αλλάξεις τη ζωή που ζεις και γιατί θέλεις να πας εκεί που έχεις διαλέξει. Να θυμάσαι να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου αφήνοντας πίσω όλα σου έχουν μάθει και σου έχουν πει για το ποιο είναι το σωστό για σένα. Το σωστό για σένα είναι αυτό που ‘φωνάζει’ η καρδιά σου. Θυμάσαι τότε που ήσουν παιδί, δε φοβόσουνα να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα αντιθέτως αυτός ήταν ο σκοπός σου, να εξερευνήσεις τα πάντα!

Μπορείς να κάνεις τα πάντα και τώρα και μάλιστα ακόμα καλύτερα γιατί είσαι ένα κομμάτι από το Όλον. Όλοι οι άνθρωποι που θαυμάζεις δεν έχουν κάτι διαφορετικό από εσένα, ούτε είναι πιο τυχεροί, απλά τόλμησαν.

Γίνε η Super Ήρωας που ονειρεύεσαι ξεκινώντας τώρα γιατί Μπορείς!

#mindset

You May Also Like

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial