Ονειρεύομαι δίχως όρια

Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Φυσικά και κουράζομαι ως νέα μανούλα και πολλές φορές σκέφτομαι αν θα τα καταφέρω αλλά η καρδιά δε σταματάει ποτέ να ονειρεύεται.

Έχω καταλάβει πως είμαι ένα πνευματικό ον και αν κάποιες μέρες είναι λιγότερες καλές από τις άλλες απλά αυτό σημαίνει πως χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και επαναπρογραμματισμό.

Θα με ρωτήσεις εύλογα πως αφού οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δε σταματάνε εσύ πως μπορείς και επαναφορτίζεις τις μπαταρίες;

Ζητάω βοήθεια! Η αλήθεια εδώ είναι πως μερικές φορές φτάνω στα όρια μου γιατί δοκιμάζω τις δυνάμεις μου και η ζωή με μία μπέμπα (γλύκα) και δύο επιχειρήσεις να τρέχουν δεν είναι και η πιο ήρεμη. Παρ’ όλα αυτά έχω αποφασίσει πως θα ζητάω βοήθεια και υποστήριξη καθώς θα δίνω ευθύνες και σε άλλους για να μπορέσω να αξιοποιήσω το μεγαλύτερο από το δυναμικό μου.

Όλα αυτά χωρίς ενοχές! Μεγάλη κουβέντα ανοίγω και το μόνο που θα σου πω είναι ότι αξίζεις τη βοήθεια και αυτός είναι ο τρόπος για να ακούσεις τη καρδιά σου και να δράσεις περιμένοντας να ανθίσουν οι καρποί σου.

Είναι οκ να κουράζεσαι, είναι οκ να παρατηρείς, είναι οκ να ζητάς βοήθεια γιατί αυτός είναι ο τρόπος για να μη τα παρατήσεις.

Αξίζεις μια όμορφη ζωή και μπορείς να τη δημιουργήσεις!

Με αγάπη και φως

Κατερίνα

You May Also Like

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial