Σαλάτα του Καίσαρα

Μια εξαιρετική επιλογή για όλες τις εποχές και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που θέλουμε πιο δροσερές γεύσεις.

Υλικά :

Ανάμεικτη Σαλάτα πράσινη της επιλογής σας

1 Φιλέτο Κοτόπουλο

Παρμεζάνα

Σάλτσα :

1 σκελίδα σκόρδο

Μουστάρδα

Μηλόξυδο ή βαλσάμικο

Λάδι

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση :

Ψήνουμε το φιλέτο μας για σαράντα λεπτά στους 180-200 βαθμούς , αφού το έχουμε αλατοπιπερώσει.

Πλένουμε τα λαχανικά μας.

Φτιάχνουμε τη σάλτσα μας. Βάζουμε όλα τα υλικά μας στο μιξεράκι μας ή βάζουμε τα υλικά μας σε ένα ποτηράκι και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Σερβίρουμε σε ένα πιάτο της αρεσκείας μας.

Βάζουμε τα λαχανικά μας , προσθέτουμε τη σάλτσα μας , τη παρμεζάνα και τέλος το κοτόπουλο που έχουμε κόψει σε ροδέλες ή κυβάκια.

Λαχταριστή , δροσερή και Καλή σας απόλαυση!

 

You May Also Like

Latest Products

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial