Μια εξαιρετική επιλογή για όλες τις εποχές και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που θέλουμε πιο δροσερές γεύσεις.
Υλικά :
Ανάμεικτη Σαλάτα πράσινη της επιλογής σας
1 Φιλέτο Κοτόπουλο
Παρμεζάνα
Σάλτσα :
1 σκελίδα σκόρδο
Μουστάρδα
Μηλόξυδο ή βαλσάμικο
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση :
Ψήνουμε το φιλέτο μας για σαράντα λεπτά στους 180-200 βαθμούς , αφού το έχουμε αλατοπιπερώσει.
Πλένουμε τα λαχανικά μας.
Φτιάχνουμε τη σάλτσα μας. Βάζουμε όλα τα υλικά μας στο μιξεράκι μας ή βάζουμε τα υλικά μας σε ένα ποτηράκι και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Σερβίρουμε σε ένα πιάτο της αρεσκείας μας.
Βάζουμε τα λαχανικά μας , προσθέτουμε τη σάλτσα μας , τη παρμεζάνα και τέλος το κοτόπουλο που έχουμε κόψει σε ροδέλες ή κυβάκια.
Λαχταριστή , δροσερή και Καλή σας απόλαυση!